Johan Lugthart

Johan Lugthart

> honden > gezondheid

Gezondheid
Category=Gezondheid RSS feed
Homepages waarop informatie staat die betrekking heeft op de gezondheid van de hond.
Vorige 10
13 Huisdiervitaal [Edit]Gezondheid
Source http://www.huisdiervitaal.nl/ Provincie: Gelderland Stad: Ede Adres: Postbus 8078 Postcode: 6710AB Telnr: 0318-652833

Wij geven advies en informatie en leveren een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten waarmee u uw dier op een natuurlijke manier kunt verzorgen. Op de homepage vindt u producten op een natuurlijke kruidenbasis zoals natuurlijke geneesmiddelen, voedingssupplementen, gezondheidsproducten, vitaminen en verzorgingsproducten voor honden, katten, paarden, vogels, reptielen en knaagdieren. Bij uw bestelling ontvangt u GRATIS het handige boekje supplementen voor Huisdieren!

14 Hydrotherapie Centrum [Edit]Gezondheid
Provincie: Zuid-Holland Stad: Ridderkerk Adres: Tinstraat 89 Postcode: 2984AN Telnr: 06-27494278

Hydrotherapie voor honden vindt plaats in warm water, het stimuleert de bloedsomloop en vermindert de pijn aan spieren en gewrichten. Zwemmen is dan ook ťťn van de beste vormen van fysieke therapie. Hydrotherapie kan hulp bieden bij: heup- en elleboogdysplasie, hernia, artrose, spierverbetering vůůr een operatie (pre-operatief), revalidatie na trauma of operatie (post-operatief), spierdegeneratie of beschadiging (kruisbanden), spondylose, overgewicht, spierblessure, zwakke algehele conditie. Meer informatie kunt u vinden op de website.

15 Hydrotherapiecentrum Momodogs [Edit]Gezondheid
Provincie: Gelderland Stad: Aalten Adres: Halteweg 6 Postcode: 7122MB Telnr: 06-27111150

Hydrotherapiecentrum voor honden. Ik heb een zwembad plus een onderwaterloopband. De therapie vindt plaats in warm water hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en vermindert de pijn aan spieren en gewrichten. Hydrotherapie kan hulp bieden bij:heup- en elleboogdysplasie (HD, OCD), hernia, artrose, spierverbetering vůůr en na (revalidatie) een operatie, spierdegeneratie of beschadiging (kruisbanden), spondylose, overgewicht, spierblessure. Meer informatie kunt u vinden op de website.

16 Janssen- Arna [Edit]Gezondheid
Provincie: Noord-Brabant Stad: Rijen Adres: Oosterhoutseweg 8 Postcode: 5121RE Telnr: 06-10098574

Natuurgeneeskunde voor huisdieren en landbouwhuisdieren bij chronische gezondheidsklachten, probleemgedrag en bedrijfsproblematiek. Onderzoek naar en ontstoren van geopathische belasting (wateraders, breuklijnen. Tevens workshops wichelroede lopen.

17 Oorthermometer [Edit]Gezondheid
Provincie: Buiten Benelux Stad: st Agnan Adres: Les Blancs Postcode: F58230 Telnr: +33-386787442

De eerste Oorthermometer voor huisdieren, in ťťn seconde via het oor de temperatuur van het dier gemeten, zonder de stress van de rectale thermometer!!

18 Reiki [Edit]Gezondheid
Provincie: Friesland Stad: Oudeschoot Adres: Voltalaan 22 Postcode: 8451CJ Telnr: 0513-841277

Mijn naam is Monique. Ik ben reikiconsulente in de derde graad. Reikimaster-practitioner. Ik behandel ook dieren met de kracht/energie van Reiki.

Vorige 10